What to give mom for Mother's Day? The ultimate gift guide!

Mitä antaa äidille äitienpäiväksi? Loistava lahjaopas!

A Lahjat kaikille äideille

Äitienpäivän lähestyessä on aika juhlia niitä merkittäviä naisia, jotka ovat hoitaneet meitä rajattomalla rakkaudella ja huolenpidolla. Tänä vuonna, mikset ilmaisisi kiitollisuuttas Rosellin huomaavaisella lahjalla? Premium veitsien ja työkalujen kokoelmamme ei tarjoa vain käytännöllisyyttä, vaan myös lämpöä ja käsityötaitoa, jonka jokainen äiti ansaitsee. Liity seuraamme ja tutki kanssamme upeita lahjaideoita, joiden avulla äitisi päivästä tulee erityisen erityinen.

 

Kulinaristille

Onko äitisi keittiön kuningatar, joka valmistaa herkullisia aterioita intohimoisesti ja taitavasti? Hemmottele häntä Rosellin herkullisella valikoimalla keittiöveitsiä. Valikoimassamme yhdistyvät kauneus ja toiminnallisuus klassisista kokkiveitsistä erikoistyökaluihin kaikkeen ruoanlaittoon, jotta hänen ruoanlaittokokemuksensa kohoaa uusiin korkeuksiin.

Santoku-veitsi – Luotu tarkkuutta varten ruoanlaitossa. Tämä kokinveitsi varmistaa, että jokainen leikkaus tapahtuu täydellisyydellä. (OSTA TÄSTÄ)Monitoimiveitsi – Monipuolinen ja kestävä keittiöveitsi, välttämätön erilaisiin ruoanlaitto-tehtäviin. (OSTA TÄSTÄ)Pieni kokinveitsi – Täydellinen kokinveitsi ruoanlaittoon niin keittiössä kuin luonnossakin. (OSTA TÄSTÄ)Seikkailuhenkiselle ulkoilmaihmiselle

Jos äitisi löytää rauhan luonnon syleilystä, varusta hänet seuraavaa seikkailuaan varten Rosellin käsintehdyillä kirveillä. Rakennettu kestävyyttä ja tarkkuutta ajatellen, kirveemme ovat täydellinen kumppani leirintään, patikointiretkille tai puutarhanhoitoon. Anna hänelle tarvittavat työkalut tutkia luontoa luottavaisesti ja tyylillä.

 

Lyhytvarsinen kirves lahjarasiassa – Koe erämaa tyylillä ja käytännöllisyydellä. (OSTA TÄSTÄ)

 

Lyhytvarsinen punakata kirves – Valmistettu kauniista punakatasta laadukasta ja kaunista suorituskykyä varten. (OSTA TÄSTÄ)

Roselli's handmade Finnish outdoor axePuutarhan harrastajalle

Onko äitisi viherpeukalo ja omaa suuren rakkauden puutarhanhoitoon? Auta häntä hoitamaan keidastaan Rosellin puutarhaveitsivalikoiman avulla. Tukevat leikkaustyökalumme on suunniteltu hoitamaan kaikki puutarhanhoitotehtävät vaivattomasti ja varmistamaan, että hänen kasvinsa kukoistavat kauniisti hänen hoivassaan.

Isoäidin veitsi – Kompakti ja monipuolinen, täydellinen erilaisiin puutarha-tehtäviin. (OSTA TÄSTÄ)
Roselli's handmade little pocket knife

Karhun kynsi -veitsi – Tarjoaa erinomaisen hallinnan tarkkuustyöhön puutarhassa. (OSTA TÄSTÄ)Puusepänveitsi – Perinteisten puusepänveitsien inspiroima, ihanteellinen ulkotehtäviin. (OSTA TÄSTÄ)

 


Metsästävälle äidille

Laskeskeleeko äitisi päiviä metsästyskauden alkuun ja haluaisiko hän jo päästä metsästysreiteille ja jäljestämään saalista? Metsästyspuukkomme on valmistettu tarkkuutta ja kestävyyttä silmällä pitäen, joten ne ovat täydellinen kumppani mihin tahansa metsästysseikkailuun. Olipa hän sitten jäljittämässä riistaa tai valmistelemassa saalistaan, veitsemme on räätälöity vastaamaan modernin metsästäjä-äidin tarpeita.


Metsästysveitsi – Suosituin metsästysveitsemme, suunniteltu käsittelemään suurempaa riistaa tarkkuudella. (OSTA TÄSTÄ)

 

Puusepänveitsi, UHC – Monipuolinen ja luotettava metsästysveitsi pienemmälle riistalle metsästyskaudella. (OSTA TÄSTÄ)


Pyöreäkärkinen vatsanavaaja, hopeinen hela – Suunniteltu turvalliseen ja hygieeniseen käsittelyyn metsästyssaaliin kanssa. (OSTA TÄSTÄ)Kalastusta rakastavalle äidille

Nauttiiko äitisi kalastamisesta järven rannalla tai suuren saaliin pyyntiä avomerellä? Veitsiemme korkea laatu ja tarkka suunnittelu tarjoavat vertaansa vailla olevan suorituskyvyn vedessä varmistaen, että jokainen kalastusreissu on menestys.


Pieni kalaveitsi – Monipuolinen ja kestävä eräpuukko kalastukseen, joka myös kelluu. (OSTA TÄSTÄ)


Puusepänveitsi, UHC – Monipuolinen veitsi, joka tarjoaa monipuolisuutta ja terävyyttä kalastusympäristöissä. (OSTA TÄSTÄ)


Filéveitsi – Takaa puhtaan ja tehokkaan fileerauksen kaikenlaisesta saaliista. (OSTA TÄSTÄ)Tyylikkäälle äidille

Päivitä äitisi kevääseen eleganttien asusteiden avulla, jotka yhdistävät muodin ja toiminnallisuuden.


Roselli Trucker-lippis – Pidä äiti tyylikkäänä ja suojattuna auringolta. (OSTA TÄSTÄ)


Roselli Pipo, Sininen – Lisää eleganssia mihin tahansa lookiin tämän pehmeän kashmirpipon avulla. (OSTA TÄSTÄ)


Roselli Metsästyspipo – Yhdistää tyylin ja toiminnallisuuden metsästykseen ja ulkoiluun. (OSTA TÄSTÄ)


Roselli Nahkainen Avainnippu – Piristä äitisi tyyliä premiumnahka-avainnipullamme. (OSTA TÄSTÄ)


Roselli Emalimuki – Anna äidin nauttia suosikkijuomistaan tyylillä. (OSTA TÄSTÄ)


 

Psst! Älä unohda personoida lahjaasi - kaiverramme kaikki veitset ja kirveet ilmaiseksi. Hyvää äitienpäivää!


Takaisin blogiin