Rosellis knife and axe guide for the summer

Katso Rosellin retkeilijän ABC kaikkiin kesän seikkailuihin!

Oletko valmis ikimuistoisiin ulkoiluhetkiin?  Kun kesä on täydessä vauhdissa, on aika koota retkeilyvarusteet ja ottaa kaikki irti luonnossa vietetystä ajasta. Me Rosellilla olemme inspiroimassa ja varustamassa sinua unohtumattomiin kokemuksiin eräretkillä, kalastuksessa, retkeilyssä ja telttailussa. Sukelletaan yhdessä ulkoilun jännittävään maailmaan ja löydetään seikkailuihisi täydelliset Rosellin varusteet.


Erätaidot: Hallitse selviytymisen taito

Kun on kyse erätaidoista, Rosellilla on työkalut, joilla parannat taitojasi ja varmistat selviytymisesi erämaassa. Meidän lyhytvartinen kirveemme on luotettava kumppanisi polttopuiden pilkkomiseen ja leiripaikan tekoon. Sen upea käsityö, tasapaino ja hallittavuus tekevät siitä välttämättömän jokaiselle erätaidosta kiinnostuneelle. Yhdistä se Full Tang Nikkarinpuukkoon, Rosellin kestävään ja tarkkaan työkaluun polttopuiden hankinnassa, majojen rakentamisessa ja aterioiden valmistuksessa. Näillä poikkeuksellisilla työkaluilla voitat kaikki selviytymishaasteet, jotka tulevat tiellesi.

Rosellis finnish handmade axe " Axe short handle"


Rosellis finnish handmade outdoor knife "Carpenter full tang"


Kalastus: Kelaudu unohtumattomiin hetkiin

Koe kesäisen aamun rauha vedellä Rosellin Pienellä kalaveitsellä. Tämän kalapuukon terävä terä ja mukava ote varmistavat tarkat fileeraukset ja perkkaukset. Timanttiteroittimemme pitää kalastuspuukkosi terävänä kaikilla pyyntireissuillasi. 

Valmistettu kestävästä teräksestä ja ergonomisesta puukahvasta, tämä veitsi tekee kalankäsittelystä vaivatonta ja nopeaa. Roselli Kalapuukkojen kahva  on lämpökäsiteltyä visakoivua,  joka on käsitelty pellavaöljyllä. Tämä varmistaa tukevan otteen märkänäkin. Olipa kyse sitten fileointitöistä tai ruotojen poistosta, Roselli kalapuukko on luotettava kumppanisi. Näillä työkaluilla luot suussasulavia aterioita, jotka korostavat villin luonnon makuja.

Isommille kaloille kalapuukkomme:

 

Rosellis finnish handmade fish knife "Small fish knife"

 

Leiriydy luonnossa: Omaksu luonnon kauneus

Pakene kaupungin hälinää ja yhdisty luontoon leiriytymisen kautta. Roselli tarjoaa täydelliset retkeilyvarusteet. Rosellin Full Tang Metsästyspuukko on sinun luotettava työkalusi polttopuiden pienimiseen, aterioiden valmistamiseen ja leiriytymispaikan tarvikkeiden käsittelyyn. Metsästyspuukon perinteinen muotoilu ja ensiluokkaiset materiaalit takaavat luotettavuuden ja pitkäikäisyyden. Jokapäiväisiin leiriytymistehtäviin Nikkarinpuukko on erinomainen. Sen muotoilu ja hiiliterästerä tekevät siitä kätevän kantaa mukana ja tarjoavat poikkeuksellisen leikkaustehon. Näiden Rosellin puukkojen ansiosta olet varsin hyvin varustautunut kaikkiin leirihaasteisin.


Rosellis Finnish handmade outdoor knife "Hunting knife full tang"Retkeily: Löydä kätketyt aarteet

Vedä vaelluskengät jalkaan ja lähde henkeäsalpaaville retkille upeisiin maisemiin. Rosellin varusteet on suunniteltu tarjoamaan optimaaliset vaellusseikkailut. Rosellin Karhunkynsi puukko, jossa on mukava koivukahva, selviytyy omien polkujen luomisesta ja ruoanlaitosta helposti. Puukon kompakti koko ja keveys tekevät siitä täydellisen lisäyksen mukaasi otettavaksi vaelluksellesi. Äläkä unohda meidän Heimo 4" Bushcraft mallia, joka suunniteltu kestämään kaikki eräseikkailut ja haasteet.

 

Rosellis Finnish handmade pocket knife "BEar Claw knife"


Rosellis Finnish handmade knife "Heimo 4" Bushcraft edition full tang knife

 

Pienetkin haaveilevat suurista seikkailuista:

Kesä on täydellinen aika luoda pysyviä muistoja rakkaiden kanssa, iästä riippumatta! Rosellin Pikkunikkarin puukko sopii erityisesti aloittelijoille, partiolaisille ja nuorille ulkoilmaelämän harrastajille. Tämän pienen puukon tylppä kärki on suunniteltu äärimmäisen turvalliseksi. Pikkunikkarin puukon terä on erinomainen vuoleskeluun ja monimutkaisiinkin puutöihin. Käyttäjän taitojen kehittyessä kärkeä voidaan teroittaa asteittain leikkaustarkkuuden parantamiseksi.
 

Rosellis Finnish handmade scout knife "Little Carpenter"

 

Me Rosellilla emme ole vain brändi, vaan eloisa ulkoiluharrastajien yhteisö. Kutsumme sinut seuraamaan meitä Instagramissa ja liittymään kasvavaan Roselli -yhteisöömme. Jaa kesäseikkailusi merkitsemällä #oneknifeforlife, ja inspiroikaamme toisiamme luomaan pysyviä muistoja luonnossa!

Nauti kesästä!


Tutustu Rosellin valikoimaan veitsiä ja kirveitä >

Takaisin blogiin