Roselli Hunting Knife being sharpened

Kuinka - teroitat veitsesi

Kuinka - teroitat veitsesi

Teroitettu veitsi käden ulottuvilla on jotain, jota me kaikki tavoitamme, käyttötarkoituksesta riippumatta. Terävä veitsi tarjoaa paremman käyttökokemuksen ja vähentää vammautumisriskiä. Lisäksi varmistat, että se pysyy terävänä ja käyttökelpoisena useiden sukupolvien ajan. Oikeilla välineillä voit helposti teroittaa veitsesi kotona tai kentällä. Olemme koonneet videon siitä, miten voit helposti ja sujuvasti teroittaa veitsesi itse kenttäolosuhteissa.

 

 

Videossa käytetään Rosellin timanttiteroitinta. Tämä teroituskivi toimii hyvin sekä Rosellin hiiliteräksisille veitsille että UHC (Ultra High Carbon) teräksille. Käyttäessäsi timanttiteroitinta, aseta veitsi teroitinpalikan kauimpaan päähän videon ohjeiden mukaan ja tee sitten helliä, pyöreitä liikkeitä.

Rosellin teroituskiven kohdalla on hyvä muistaa, että kivi ei ole yhtä tehokas koville UHC-teräksillemme, sillä se on paremmin soveltuva karkea- ja hienohiottamiseen. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta teroittaa veistäsi itse, tarjoamme Rosellilla ilmaisen teroituspalvelun kaikille veitsillemme ja kirveillemme. Lue lisää tästä täältä. 


Ota osaa hyödyllisiin vinkkeihin ja nikseihin vierailemalla YouTube-kanavallamme.


Take me back to the blog >

 

Takaisin blogiin