Puukkomme ja kirveemme on tehty pitkäaikaiseen käyttöön. Mutta myös parhaat työkalut tarvitsevat huolenpitoa ja huoltoa. Täällä näytämme, miten voit pitää Rosellisi parhaassa mahdollisessa kunnossa koko loppuelämäsi.


Ohjeet päivittäiseen hiontaan

Step 1 when you sharpen the blade on your knife

Vaihe 1

Aloita hiomalla terää kevyin pyörivin liikkein. On tärkeää pitää kulma samana kuin alkuperäinen teräkulma, tee tätä kunnes vastakkaisella reunalla on purskeita.

Toista sama toisella puolella, kunnes tunnet purskeen ensimmäisellä puolella. Olet nyt saanut aikaan suoran terän.

Käytä hienorakeista timantti-, teräs- tai kivihiomatyökalua. Maastossa suosittelemme kantamaan timanttihiomatyökalua, jos tarvitset veitsesi teroittamista. Kotona voit käyttää omaa suosikki hiomatyökaluasi.

Step 2 when you sharpen the blade on your knife

Vaihe 2

Viimeistele terä poistamalla jäljellä oleva pieni määrä purskeita. Työskentele terän koko pituudella vetämällä työkalua kevyesti itseäsi kohti, jyrkemmässä kulmassa kuin alkuperäinen hionta. Työskentele terän koko pituudella.

Step 3 when you sharpen the blade on your knife

Vaihe 3

Varmistaaksesi, että terä on terävä, raaputa kevyesti terän reunaa kynteen. Sinun pitäisi tuntea suoraan, onko veitsi terävä vai ei. Jos teet tämän varovasti, se on luotettava ja melko turvallinen tapa testata veitsesi terävyyttä.