Kun täydellisesti grillattu pihvi tai mehukas paisti on tarjoiltu, oikea veitsi on olennainen jokaisesta suupalasta nauttimiseen. Rosellilla olemme hioneet veitsenvalmistuksen taitoa yli 45 vuoden ajan, ja nyt olemme ylpeitä voidessamme esitellä uuden Pihviveitsisettimme – suunniteltu viemään ruokailukokemuksesi uudelle tasolle. Tämä veitsi ei ole vain käytännöllinen – se on kunnianosoitus kestäville käsityöperinteille ja aidoille suomalaisille laatutuotteille. Mutta mikä tekee pihviveitsestämme niin erityisen, ja miten voit hyödyntää sitä keittiössäsi? Sukelletaan yksityiskohtiin ja jaetaan samalla muutama resepti, jotka saavat makunystyräsi heräämään eloon.
Rosellin käsintehty suomalainen pihviveitsisetti – valmistettu laadukkaasta ylihiiliteräksestä ja petsatusta visakoivusta. Täydellinen jokaiseen ruokailuhetkeen.
Kolme lihareseptiä, joita Pihviveitsesi rakastaa
1. Grillattu entrecôte ja yrttivoi
Klassinen entrecôte ei tarvitse kuin ripauksen suolaa, pippuria ja grillin tuoman maun ollakseen täydellinen. Lisää päälle nokare yrttivoita ja nauti mehukkaasta lopputuloksesta. Viipaloi liha Pihviveitselläsi ja tunne, kuinka helposti se leikkaa jokaisen suupalan.
Vinkki: Anna lihan levätä muutama minuutti grillauksen jälkeen, jotta mehukkuus säilyy.
2. Marinoitu naudan kuvepaisti aasialaisella twistillä
Kuvepaisti on aliarvostettu helmi, kun puhutaan mausta ja koostumuksesta. Marinoi se soijakastikkeessa, hunajassa, valkosipulissa ja seesamiöljyssä, ja saat siihen aasialaista vivahdetta. Grillaa täydelliseksi, anna levätä ja viipaloi ohuet siivut Pihviveitselläsi – se selviytyy vaivatta myös haastavammista rakenteista. Tarjoile tuoreen salaatin kera kevyeksi mutta vaikuttavaksi ateriaksi.
3. Uunissa paistettu naudan sisäfile sinappikuorrutuksella
Sisäfile on aina tyylikäs valinta illalliselle. Paista se ensin pannulla voin ja sinapin kanssa, ja viimeistele uunissa. Anna levätä, ja anna sitten Pihviveitsesi näyttää taitonsa. Leikkaa pehmeä liha vaivatta ja nauti jokaisesta suupalasta.