Kun puhutaan tarkkuudesta, kestävyydestä ja käsityötaidosta, Rosellin kokkiveitset ovat raivanneet tiensä kulinaristien maailmaan. Mutta mikä tekee niistä erityisiä? Miksi ammattikokit ja intohimoiset kotikokkaajat tarttuvat Rosellin veitseen keittiössään? Haastattelimme keittiöalan ammattilaisia ja keräsimme suoraa palautetta selvittääksemme näiden poikkeuksellisten työkalujen taian.
Rosellin kokkiveitset: Ammattikokkien suosikki
Palautetta keittiön etulinjasta
Markus Eriksson, skandinaaviseen keittiöön erikoistunut vuoromestari, kertoo:
"Rosellin erottaa muista sen johdonmukaisuus. Voin luottaa veitsen terävyyteen ja kestävyyteen joka päivä. Se ei ole vain työkalu – se on kumppani ruoanlaitossani."
Myös kotikokit jakavat saman kokemuksen. Linda Järvinen, intohimoinen kotikokki, huomauttaa:
"Siirtyminen Roselli-veitseen muutti koko ruoanlaittoni. Kyse ei ole vain leikkaamisesta – vaan tarkkuudesta ja varmuudesta, jonka se tuo jokaiseen viiltoon."
Tutustu Ylihiiliteräs (UHC) -veitsiimme
-
Kokinveitsi Gyuto, UHC
Normaalihinta € 362NormaalihintaYksikköhinta kohtiAlennushinta € 362 -
Santoku keittiöveitsi, UHC
Normaalihinta € 325NormaalihintaYksikköhinta kohtiAlennushinta € 325 -
Yleisveitsi, UHC
Normaalihinta € 227NormaalihintaYksikköhinta kohtiAlennushinta € 227 -
Pihviveitsisetti
Normaalihinta € 250NormaalihintaYksikköhinta kohtiAlennushinta € 250
Tutustu korkealaatuisiin hiiliteräsveitsiimme
-
Kokinveitsi Gyuto
Normaalihinta € 250NormaalihintaYksikköhinta kohtiAlennushinta € 250 -
Santoku keittiöveitsi
Normaalihinta € 225NormaalihintaYksikköhinta kohtiAlennushinta € 225 -
Yleisveitsi
Normaalihinta € 160NormaalihintaYksikköhinta kohtiAlennushinta € 160 -
Pikkukokki
Normaalihinta € 167NormaalihintaYksikköhinta kohtiAlennushinta € 167







