Keittiöveitsissä terän materialla on suuria vaikuttavia tekijöitä. Rosellilla olemme ylpeitä siitä, että valmistamme veitsiämme Ultra High Carbon (UHC) -teräksestä, materiaalista, joka on omaa luokkaansa. Mutta mikä tekee UHC-teräksestä niin erityisen, ja miksi sinun kannattaa harkita sitä keittiöösi? Sukelletaan syvemmälle niihin poikkeuksellisiin hyötyihin, jotka erottavat Roselli UHC -teräksen muista.
UHC-teräs keittiöveitsissä: Miksi valita tämä ainutlaatuinen terämateriaali?
-
LoppuunmyytyRosellin teräoljy / Kamelia öljy
Normaalihinta € 19NormaalihintaYksikköhinta kohtiAlennushinta € 19Loppuunmyyty -
Pellavaöljyvernissa
Normaalihinta € 12NormaalihintaYksikköhinta kohtiAlennushinta € 12 -
Timanttiteroitin
Normaalihinta € 32NormaalihintaYksikköhinta kohtiAlennushinta € 32
Discover our kitchen knife collection
-
Kokinveitsi Gyuto, UHC
Normaalihinta € 362NormaalihintaYksikköhinta kohtiAlennushinta € 362 -
Santoku keittiöveitsi, UHC
Normaalihinta € 325NormaalihintaYksikköhinta kohtiAlennushinta € 325 -
Yleisveitsi, UHC
Normaalihinta € 227NormaalihintaYksikköhinta kohtiAlennushinta € 227 -
Pihviveitsisetti
Normaalihinta € 250NormaalihintaYksikköhinta kohtiAlennushinta € 250






