Kun puhutaan tarkkuudesta, kestävyydestä ja käsityötaidosta, Rosellin kokkiveitset ovat raivanneet tiensä kulinaristien maailmaan. Mutta mikä tekee niistä erityisiä? Miksi ammattikokit ja intohimoiset kotikokkaajat tarttuvat Rosellin veitseen keittiössään? Haastattelimme keittiöalan ammattilaisia ja keräsimme suoraa palautetta selvittääksemme näiden poikkeuksellisten työkalujen taian.

Rosellin kokkiveitset: Ammattikokkien suosikki
Palautetta keittiön etulinjasta
Markus Eriksson, skandinaaviseen keittiöön erikoistunut vuoromestari, kertoo:
"Rosellin erottaa muista sen johdonmukaisuus. Voin luottaa veitsen terävyyteen ja kestävyyteen joka päivä. Se ei ole vain työkalu – se on kumppani ruoanlaitossani."
Myös kotikokit jakavat saman kokemuksen. Linda Järvinen, intohimoinen kotikokki, huomauttaa:
"Siirtyminen Roselli-veitseen muutti koko ruoanlaittoni. Kyse ei ole vain leikkaamisesta – vaan tarkkuudesta ja varmuudesta, jonka se tuo jokaiseen viiltoon."
Tutustu Ylihiiliteräs (UHC) -veitsiimme
-
Gyuto-kokinveitsi, UHC
Normaalihinta € 362NormaalihintaYksikköhinta kohti -
Santoku keittiöveitsi, UHC
Normaalihinta € 325NormaalihintaYksikköhinta kohti -
Allround-veitsi, UHC
Normaalihinta € 227NormaalihintaYksikköhinta kohti -
Pihviveitsisetti
Normaalihinta € 250NormaalihintaYksikköhinta kohti
Tutustu korkealaatuisiin hiiliteräsveitsiimme
-
Kokinveitsi Gyuto
Normaalihinta € 295NormaalihintaYksikköhinta kohti -
Santoku keittiöveitsi
Normaalihinta € 265NormaalihintaYksikköhinta kohti -
Yleisveitsi
Normaalihinta € 185NormaalihintaYksikköhinta kohti -
Pikkukokki
Normaalihinta € 167NormaalihintaYksikköhinta kohti